consiouz logo blauw bm donker

Slaap supplementen kopen

Kom jij maar niet aan je slaap toe, wat je ook probeert? Medicatie is niet de oplossing! Consiouz helpt je aan een goede nachtrust met natuurlijke slaap supplementen. Bestel vandaag nog vóór 16:00 om morgen al beter te dromen!

Slaap supplementen kopen

Bij Consiouz kun je verschillende slaap supplementen kopen die een bijdrage leveren aan een goede nachtrust. Die goede nachtrust blijkt voor steeds meer mensen een uitdaging. Er zijn verschillende natuurlijke slaapmiddelen die je kan gebruiken, maar het grote probleem is dat deze vaak niet compleet zijn. De Good Night Caps en Dream Caps zijn slaap supplementen met een unieke samenstelling die wetenschappelijk onderbouwd is.

Natuurlijk slaapmiddel v.s. slaappillen

Slaappillen worden alleen voorgeschreven door een arts en meestal slechts voor een korte periode. Het is dan ook geen oplossing voor je slaapproblemen op de lange termijn. Er zijn verschillende slaappillen op de markt die allemaal verslavend kunnen werken. Een goed alternatief is een natuurlijk slaapmiddel. Bij Consiouz kun je diverse natuurlijke slaap supplementen kopen die niet verslavend zijn, maar je wél helpen aan een betere nachtrust.

Hoe werken slaap supplementen?

Slaap supplementen worden ontwikkeld met als doel de kwaliteit van de slaap te verbeteren en slaapproblemen te verlichten, zonder de ingreep van medicatie. Slaap supplementen bevatten natuurlijke ingrediënten zoals bloemen en kruiden. Deze ingrediënten hebben een kalmerende werking op het lichaam, wat ervoor zorgt dat jij sneller in slaap valt en beter door kunt slapen.

Supplementen om beter te slapen

Er zijn verschillende supplementen op de markt die je beloven om beter te slapen. Losse supplementen, zoals Magnesium of Melatonine, worden vaak door vrienden en familie aangeraden. Helaas leveren deze supplementen, die vaak van de drogist komen, geen positieve bijdrage aan jouw nachtrust.

De supplementen die dit wel doen zijn: GABA, Valeriaan, Melatonine, L-theanine, Magnesium en Ashwagandha. Daarbij is het enorm belangrijk om de juiste hoeveelheid binnen te krijgen, zodat je zeker weet dat de supplementen ook daadwerkelijk effect hebben op je slaapkwaliteit.

De slaap supplementen van Consiouz

Bij Consiouz kun je verschillende slaap supplementen kopen. De formules van onze Good Night Caps en Dreamcaps zijn uitvoerig getest en wetenschappelijk onderbouwd. Het zijn supplementen zonder verslavende werking, die je afwisselend van elkaar kunt gebruiken.

Beide supplementen hebben zo hun eigen voordelen. Zo zorgt de samenstelling in de Dream Caps ervoor dat je letterlijk meer gaat dromen en dieper slaapt! De Good Night Caps helpen je daarentegen sneller in slaap te vallen en vermoeidheid overdag tegen te gaan.

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal supplementen die ervoor kunnen zorgen dat je sneller in slaap valt en betere slaapkwaliteit ervaart zodat je uiteindelijk geen middagdutjes meer nodig hebt. Deze supplementen zijn:

GABA. Dit supplement zorgt er voor dat je hersenactiviteit verminderd waardoor je sneller in slaap valt.

L-Theanine. Dit natuurlijke aminozuur heeft wetenschappelijk bewezen ontspanning voordelen.

Magnesium acetyl taurinaat. Dit ontspant niet alleen je lichaam, maar werkt ook samen met GABA voor een nog betere werking op je slaap.

Melatonine. Het hormoon wat je lichaam aanmaakt om slaperig te worden kan ook gesuppleerd worden.

Valeriaanwortel. Dit zorgt voor een uitgerust gevoel en als hulpmiddel tegen stress.

Al deze supplementen zijn verkrijgbaar in onze Good Night Caps. Allemaal bewezen ingrediënten met een wetenschappelijk onderbouwde dosis.

Magnesium is van belang voor een goed werkende pijnappelklier. Dit kleine orgaan maakt melatonine aan. Melatonine regelt ons slaap- en waakritme en zorgt dat ook andere hormonen aangemaakt worden, zodat je lekker kunt slapen. Magnesium zorgt ook voor de ontkalking van de pijnappelklier.

Slaap supplementen zijn niet verslavend. Bij een slaapsupplement reageren je hersenen op een natuurlijke wijze, bij slaapmedicatie is dit niet het geval.