Nooit meer slapeloze nachten of wakker worden zonder energie

3 maanden aan de slag om jouw slaapproblemen voor goed op te lossen

De oorzaak van je slaapprobleem aangepakt & opgelost

Binnen 3 maanden een beter leven met bewezen resultaat

Voor de rest van je leven een goede slaper

3 Redenen om over jouw slaap te leren

Je leert oorzaak en gevolg herkennen

Bijna de helft van de mensen in Nederland en België staat ‘s ochtends vermoeid op. Dit wil zeggen dat ze ‘s nachts niet goed slapen. Eén op de vijf Nederlanders valt zelfs op het werk weleens in slaap! 

Slaapproblemen hebben bijna altijd een dieperliggende oorzaak.

Die oorzaak is op zijn beurt weer bijna altijd gekoppeld aan stress. Het vervelende aan stress is dat het allerlei reacties in je lichaam veroorzaakt. Daardoor leidt het tot disbalans en uiteindelijk ook tot meer stress. Resultaat: je slaapkwaliteit neemt drastisch af.

Vanaf dat moment bevind je je in een gevaarlijke situatie. Slechte slapers eten namelijk ook slechter, omdat je lichaam vraagt om vet voedsel wanneer je weinig energie hebt.
En een slecht voedingspatroon? Dit leidt weer tot minder bewegen, slechtere weerstand en ook een minder goede nachtrust. Het is een vicieuze cirkel, waar je maar lastig uit komt.

academie
consiouz verbeter je slaap

Toewerken naar een langdurige oplossing

Oplossing voor slecht slapen is niet het maandelijks kopen van nieuwe supplementen en verschillende producten die je beloven om beter te slapen. Je slaap verbeteren heeft allemaal te maken met je dagelijkse gewoontes en je gedrag.

Om jouw slaapprobleem aan te pakken, moet je niet focussen op een kortetermijnoplossing, want jij weet net zo goed als ik dat je dan altijd afhankelijk bent van een bepaald product of middel en dat moet je niet willen. Beter slapen begint allemaal met het aanpassen van je gedrag en daarom hebben wij de slaapacademie opgericht, waarin wij jou binnen 3 maanden helpen beter te slapen.

Je wordt je bewuster van je eigen kunnen

Door je bewust te maken van je slaapgedrag pakken we het probleem aan bij de oorzaak, waardoor slapeloosheid tot het verleden behoort en je weer energiek door het leven gaat.

Vanuit evolutionair oogpunt lijkt slaap misschien nutteloze tijdsverspilling, maar het levert je wel degelijk een energieke dag en een beter leven op.

Een goede nachtrust is namelijk essentieel om alles uit je dag te kunnen halen.

Consiouz helpt jou beter te slapen, zodat je uitgerust wakker wordt, je fitter voelt en weer vol overgave kunt doen wat je echt wilt.

 
consiouz verbeter je slaap

Wij hebben maar één simpel doel:

Dat jij weer heerlijk kunt slapen.

Zo gaan wij je in 3 maanden beter helpen

consiouz home5

Kennismaking

We maken kennis en kijken waar de oorzaak van jouw slaapproblemen liggen. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat we weten waar de oorzaak van jouw probleem ligt. Vervolgens leer je met verschillende experts en gastsprekers in 10 modules online lessen alle kennis en tips die je ooit nog nodig hebt om weer beter te kunnen slapen.

consiouz 2

Kennis toepassen

De stof die je in de online lessen leert, pas je direct toe in het werkboek. Je wordt dus ook echt getest op wat je inmiddels geleerd hebt! Je houdt je slaap en gewoontes dagelijks bij in je slaapdagboek wat je van ons krijgt. De resultaten hiervan bespreek je samen met je persoonlijke slaapmentor in de 1-op-1 gesprekken.

consiouz 3

Integreren

Na het volgen van de academie leg je met ons meerdere testen af om te kijken hoe je slaapkwaliteit verbeterd is en waar je staat. Dit is essentieel, we weten nu namelijk waar de veranderingen in je leven hebben plaatsgevonden. De resultaten hiervan bespreken we samen en waar nodig helpen we je verder. Je bent nu weer een goede slaper en je leven is hierdoor éindelijk weer zoals jij dat wilt. Wij zijn erg blij met je. En jij ook met jezelf!.

consiouz 4

Afronding

Jouw kennis heeft je de oorzaken en het gevolg van je negatieve slaappatronen doen herkennen. Met de oefeningen ben je deze actief gaan aanpassen. Door de kennis en kunde voel je jezelf sterk, vandaag en binnenkort. Je weet elke keer weer dat je lekker kunt slapen en het kunt omdraaien als slechte slaap weer de kop opsteekt.

Samen met deze expert ga je aan de slag

consiouz 5

Module 1

Robbert & Martien
Consiouz Slaapspecialisten

In deze module leer je wat slaap is, waarom ons lichaam en hersenen op een bepaalde manier functioneren.

rob

Module 2

Robbert
Consiouz Slaapspecialist

In module 2 leer je wat slaapdruk is, waarom het zó belangrijk is en waarom dit essentiële kennis om een goede slaper te zijn.

martien

Module 3

Martien
Consiouz Slaapspecialist

In deze module leer jij alles over je opwindingssysteem. Wat is het effect hiervan op je lichaam en hoe kun je dit positief beïnvloeden om te kunnen slapen.

martien

Module 4

Martien
Consiouz Slaapspecialist

In deze module bespreken we het circadiaans ritme. Dit ritme staat gelijk aan je biologische klok. Een van de key-factoren om goed te kunnen slapen. Na deze module weet jij precies hoe je jouw lichaam hierop kunt instellen.

consiouz 5

Module 5

Robbert & Martien
Consiouz Slaapspecialisten

Module 5 gaat over het slaap-assessment. Je gaat nu op zelfonderzoek uit om erachter te komen waar jouw slaap verbeterd kan worden. Dit doe je samen met onze begeleiding.

pim

Module 6

Pim Janszen
Psycholoog & NLP Trainer

Module 6 gaat over slaappsychologie, NLP, slaapmeditaties en gewoontes. Alles om jezelf te herprogrammeren naar een betere slaper.

lotte

Module 7

Lot Beukers
Voedingsdeskundige & Auteur

Module 7 gaat over voeding & slaap. Je leert van Lot Beukers alles met betrekking tot het effect wat eten heeft op je slaap. Na deze module heb je alle kennis in huis om het juiste voedingspatroon wat bij jou past en toe te passen in je leven.

daan

Module 8

Daan Linders
Beddenspecialist

In module 8 wordt alles besproken rondom jou ideale slaapsysteem. Welk bed past bij jouw? En welk matras heb je hiervoor nodig? Ook de ideale slaapkamer wordt meegenomen in deze module.

mart

Module 9

Mart Kramer
Videograaf & Ervaringsdeskundige

In module 9 gaat het over goed slapen met onregelmatige tijden. Werk je vaak onregelmatig of reis je veel? Mart Kremer vertelt alles over hoe hiermee om te gaan.

ja

BONUS: module ademhalen

Jacomijn Kruisbrink
Ademhalingsexpert Breathing Business

In deze bonusmodule leer je alles over stress, je zenuwstelsel en ademhalen. Verschillende ademhalingsoefeningen ga je toepassen die je stress verminderen en je beter laten slapen.

ellen

BONUS: module bewegen

Ellen Koort
Yoga Teacher & Personal Trainer

In deze bonus module leer je alles over yoga, bewegen en andere ontspanningsoefeningen voor het slapengaan.

Niet goed = geld terug garantie

Wij staan voor inhoud en kwaliteit van ons programma. Samen met alle experts zorgen we ervoor dat wat jij van ons leert, ook daadwerkelijk kunt toepassen. Heb je de lessen doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd en de principes toegepast, maar ben je ontevreden over de resultaten? Mail ons dan binnen 30 dagen op info@consiouz.nl en je krijgt je geld terug. Zo kan jij zonder risico kijken of de academie wat voor je kan betekenen.

Wat krijg je extra?

consiouz supplementen 4 blauw[1]

Al onze supplementen

Bijna 1 op de 3 Nederlanders slaapt niet goed.
Omdat je dit leest, ben jij hier waarschijnlijk één van. Er zijn verschillende slaapsupplementen die te verkrijgen zijn, maar geen enkel supplement heeft een volledig wetenschappelijk onderbouwde samenstelling per dosering die het aanbiedt.

Je ontvangt daarom voor 4 maanden aan supplementen*. 

*Good night caps, Dream caps, Stress support & Vitamine D

Werkboek

Na het volgen van de modules, vul je de bijbehorende opdrachten in die je vindt in het werkboek. In dit speciaal ontwikkelde werkboek testen we de kennis die je hebt opgedaan. Naast deze opdrachten staan er ook verschillende zelftesten in. De uitslagen hiervan bespreek je met de slaapcoach in één van de sessies.

werkgboek 2
slaapboek

Slaapdagboek

Dit dagboek geeft jou regelmaat en ritme in je leven. Beter slapen, een leven in balans en een goede dag. Dat is waar we voor gaan. Je start vandaag, samen met ons!
Goed slapen is niet moeilijk en dat willen we je laten inzien. Slaap is top, slaap is alles. Dit wil niet zeggen dat je altijd perfect hoeft te slapen, maar we gaan wel voor een verbetering. En dat hoef je alleen maar te proberen. Elke dag opnieuw.
“Je bent een goede slaper”. Dat is de afspraak die je vanaf nu met jezelf gaat maken. Vanaf het moment dat je aan het slaapdagboek van Consiouz begint.
Dit boekje geeft je alle handvatten om in circa 100 dagen naar een goede slaap te gaan.
Onthoud: je bent wat je eet, denkt en doet, maar de basis van deze drie gewoontes begint bij slaap. Verbeter dus je slaap en verbeter je leven.

quote 1
quote 1

Na jarenlang slaapproblemen te hebben, heb ik Consiouz ontdekt. Dit product geeft mij zeker een stuk rust. Echt een aanrader!

quote 2
quote 2
consiouz overons

Je bent bij ons aan het juiste adres.

Wij geloven in de waarheid. Geen symptomen bestrijden, maar direct de oorzaak aanpakken. Regelmaat en ritme in je leven, want zonder balans, val je. Slecht slapen houdt je tegen in je leven, veroorzaakt stress en heeft grote invloed op je gemoedstoestand.

Beter slapen, een leven in balans en een goede dag. Dat is waar we voor gaan. Start samen met ons!

Het totale slaapacademie pakket

Slaapacademie naar goede slaper

€1780

Consiouz Slaapdagboek

€40

Persoonlijke slaapmentor voor 3 maanden

€450

Slaapsupplementen

€110

Consiouz Stress Support

€24

Consiouz Vitamine D3

€20

Consiouz Slaapmasker

€7,97

Consiouz Werkboek

€30

Totale waarde

€2530

Uur
Minuten

Nu voor €450,-

Niet tevreden? Geld terug!

slaapacademie

Veelgestelde vragen

De slaapacademie is volledig en gemakkelijk online te volgen. Je kunt alle stof en video’s daardoor terug kijken als je iets opnieuw wilt zien en lezen. De coachingsgesprekken vinden plaats via microsoft teams.

Wij snappen dat jij je moedeloos voelt. Weer een bedrijf wat beloofd dat ik beter ga slapen. Wij zijn niet gefocust op een korte termijn oplossing, wij proberen je in te laten zien waarom jij je moet focussen op het creëren van gezonde slaapgewoontes. Dit is geen ‘quick’ fix, maar juist een traject van 3 maanden. Hierdoor krijgt je lichaam en je hersenen te tijd om zich aan te passen naar nieuwe gewoontes.

Op elke 1e van de maand start een nieuwe groep met de academie. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen, omdat we de kwaliteit willen garanderen.

We geven je de mogelijkheid om het aankoopbedrag gespreid, in 3 termijnen te betalen. Zo kun je ook als het financieel even niet lukt, beginnen met het verbeteren van je slaap.

Je houdt levenslang toegang tot alle stof. Ben je iets vergeten en wil je dit later terug kijken? Dan is dit gewoon mogelijk.

Indien je niet tevreden bent en de stof heeft geen nut voor je gehad? Dan ontvang jij het aankoopbedrag terug.

Tijdens de academie ontvang jij 3 coachingsgesprekken van ongeveer 30 minuten. Daarnaast kun je ons tijdens het gehele traject dagelijks vragen stellen.

In het eerste gesprek bespreken we je situatie en leren we je kennen. Vervolgens bekijken we tussentijds of de stof duidelijk is voor je en bespreken we je voortgang.

Tijdens het 3e gesprek bespreken we hoe het voor je is geweest en kijken we of je nog extra hulp kan gebruiken.