consiouz logo blauw bm donker

Contact

Heb je een vraag?

Je kunt ons rechtsonder via het chat icoon een bericht sturen. Wil je toch liever een bericht sturen? Dit kan je via het formulier op deze pagina doen.

Via het formulier op deze pagina reageren we op werkdagen binnen 48 uur.

Onderaan deze pagina staan ook de veelgestelde vragen om je mogelijk verder te helpen.

Vul het formulier in

Veelgestelde vragen

De Good Night caps zijn bedoeld voor iedereen die moeite heeft met het in slaap vallen, te maken heeft met shift werk/diensten, geen vaste slaap heeft of kampt met vermoeidheid.

Nee. Bij het innemen van slechts 1 nachtdosering (=2 capsules) per nacht, is verslaving onmogelijk. Dit is namelijk getest in wetenschappelijk onderzoek.

We raden je natuurlijk wel aan om goed onze gebruiksaanwijzing te lezen en de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden.

Ze zullen altijd blijven werken. Echter zal het effect wel iets afnemen als je dit structureel doet. Als je af en toe een nachtje overslaat, zorg je ervoor dat ze altijd optimaal werken. Dit is namelijk, omdat de voorraad GABA in je hersenen aangevuld moet worden. Hiervoor kun je de Dream Caps gebruiken om ze af te wisselen.

Wij raden je aan om 45 tot 60 minuten voor het slapen, de nachtdosering van 2 capsules in te nemen.

Dit mag natuurlijk, binnen 30 dagen. Na ontvangst zullen wij het bedrag terugstorten op je rekening.

Je zult uitgerust wakker worden. Het kan voorkomen dat, omdat je nu wel diep slaapt, in eerste instantie wat moeilijker wakker wordt. Maar als je eenmaal wakker bent zult je merken dat je goed geslapen hebt!

Ja, omdat je dieper slaapt, zul je langer in de REM-slaap fase verkeren. Dit wil zeggen dat er meer herstel in het lichaam kan plaatsvinden. Niet alleen op spierniveau. Maar op alle vlakken!

Ja, de capsules zijn vegan, omdat ze gemaakt zijn van cellulose uit planten.

De Good Night caps zijn gemaakt uit voedingsbronnen. Deze zijn dan ook getest en veilig voor gebruik. Mocht je zware slaap- of zenuwstelselmedicatie slikken raden wij je aan dit product in overleg met uw arts te nemen.

*Raadpleeg uw arts indien u vragen over uw eigen medicatie heeft met betrekking tot voedingssupplementen

Nee, omdat wij uitsluitend gebruikmaken van natuurlijke stoffen, raakt je lichaam er niet aan gewend. Je zult daardoor niet slechter slapen dan dat je voor de Good Night caps deed.

Ja, maar mocht je willen eten voor het slapen gaan, dan werken de Good Night caps sneller wanneer je deze voor de maaltijd inneemt.

Over het algemeen wordt het nemen van voedingssupplementen tijdens de zwangerschap afgeraden. Voor meer informatie raden wij het aan het gebruik van voedingssupplementen tijdens de zwangerschap met uw arts te bespreken.

Nee, zowel de Good Night caps als de Dream Caps bevatten enkel natuurlijke stoffen en dus geen stoffen van de dopinglijst.

Wanneer moet ik de Dream Caps nemen?

De Dream Caps zijn bedoeld voor mensen die niet elke dag de Good Night Caps nemen, maar wel op de nachten dat ze Good Night Caps niet nemen toch hun nachtrust willen bevorderen. De Dream Caps is voor deze nachten dus een goed alternatief met lagere kostprijs. Daarbij werken ze positief op de werking van de Good Night Caps.

De Good Night Caps bevatten GABA. En GABA is een neurotransmitter die de hersenactiviteit afremt. Wanneer Gaba wordt gesuppleerd het aan te raden om zo nu en dan dit ingrediënt niet te nemen, zodat de gebruiker ervan sensitief blijft voor het innemen van GABA. Zo worden de dagen dat de Good Night Caps niet genomen worden opgevangen. Op deze manier kunnen we de klant elke nacht van een goede slaap voorzien, zonder dat dit negatieve bijwerkingen op de lange termijn levert.

Het is ideaal om de Good Night Caps te combineren met de Dream Caps omdat de Dream Caps geen GABA bevatten. Naast 5-http bevatten de Dream Caps ook taurine. Deze taurinenatuurlijke stof activeert de sensitiviteit van GABA nog eens extra door de GABA-receptoren (ontvangers) te activeren. Wanneer de gebruiker dus de nacht na de Dream caps de Good Night Caps neemt, zal er een nog groter slaap bevorderend effect ontstaan.

Jazeker, dat is geen probleem. Hierbij willen wij wel aangeven dat de combinatie met de Good Night Caps het beste resultaat levert op je slaap.

Nee er kan geen verslaving optreden bij het nemen van de Dream Caps.

De ingredienten. De Dream Caps bevatten 5-htp, zinc, vitamine-b6 en geen GABA. Deze natuurlijke stoffen werken op een andere manier bevorderend op de slaap.

Raadpleeg altijd uw arts voor het nemen van een voedingssupplement als u medicatie neemt. De Dream Caps zijn wel een goed alternatief voor de supplementen met neurotransmitters zoals GABA.

Zijn de Dream Caps geschikt voor veganisten?

Nee, de Dream Caps bevatten enkel natuurlijke stoffen en dus geen stoffen van de dopinglijst.