consiouz logo blauw bm donker

Hé jij daar!

Wij geloven in de waarheid. Geen symptomen bestrijden maar direct de oorzaak aanpakken. Regelmaat en ritme in je leven, want zonder balans val je. Slecht slapen houdt je tegen in je leven, veroorzaakt stress en heeft grote invloed op je gemoedstoestand.

Beter slapen, een leven in balans en een goede dag. Dat is waar we voor gaan. Start samen met ons!

consiouz overons

Ons team

Martien

Martien

Mijn ervaring met slaap, voeding en lifestyle reikt ver. Zo heb ik 10+ jaar ervaring als transformatieve coach. Hiervoor heb ik de Master of Science: Health Food Innovation Management afgerond. Al mijn kennis pas ik toe om jou te helpen aan een evenwichtig leven.

robert

Robert

In mijn ervaring als bedrijfskundige weet ik dat er maar één ding écht belangrijk is. Jij, als klant. Hiervoor zetten wij ons elke dag opnieuw in. Daarvoor luisteren wij goed naar de feedback die we krijgen. Heb je een vraag? Stel hem en kom persoonlijk in contact met mij.

nigel

Nigel

Als online marketeer ben ik dagelijks bezig met het inzetten en optimaliseren van verschillende marketing kanalen voor verschillende bedrijven. Met een passie voor gezondheid en ondernemerschap is slaap voor mij het fundament om te presteren.

Isabella

Isabella

In mijn werk als fotograaf en designer breng ik het verhaal van een merk tot leven. Benieuwd naar mijn werk voor Consiouz? Via isabellaverduyn@gmail.co
m kom je met mij in contact!

Kirsten

Kirsten

Met veel ervaring in coaching op het gebied van voeding, sport en slaap help ik jou op weg naar een evenwichtige en goede levensstijl. 

tawab_ofs_1_klein

Tawab

In mijn werk als website ontwikkelaar en IT zorg ik ervoor dat de website en systemen operationeel zijn.  

Bekijk onze supplementen

We bieden je een unieke combinatie die al duizenden mensen geholpen We bieden je een unieke combinatie die al duizenden mensen geholpen
heeft. Ons team heeft hiervoor jarenlange studies gevolgd en deze
wetenschap daarachter toegepast in de ontwikkelde supplementen. Al onze kennis en tips delen wij met je en het enige doel wat wij hebben is om jou beter te laten slapen.
Goed slapen zorgt niet alleen voor meer energie, maar ook voor een beter humeur, minder (lekkere) trek en beter eetgedrag.

humeur, minder (lekkere) trek en beter eetgedrag